Ποιοί είμαστε

Η ΤΕΝΤΕΣ OASIS ιδρύθηκε την άνοιξη του 2006 από το Βαγγέλη Μέτσος ύστερα από μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τοποθέτησης τεντών και συστημάτων ηλιοπροστασίας καθώς υπήρξε συνεργάτης σε μεγάλη εταιρεία του χώρου.

Με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στο χώρο η εταιρεία μας ξεχωρίζει για τα εξής: Δίνουμε μεγάλη προσοχή στον πελάτη, τις ανάγκες του, την ποιότητα της δουλειάς και συνεργαζόμαστε για την καλύτερη λύση σύμφωνα με ότι χρειάζεται. Ο Βαγγέλης Μέτσος παρίσταται ο ίδιος στη δουλειά συμμετέχοντας στην τοποθέτηση των τεντών και των συστημάτων ηλιοπροστασίας καθοδηγώντας παράλληλα τους συνεργάτες του.

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και η ικανοποίηση των αναγκών του. Για αυτό οι τοποθετήσεις τεντών και συστημάτων ηλιοπροστασίας πραγματοποιούνται εντός εβδομάδος από την παραγγελία. Έχουμε κάνει έργα σε μεγάλες επιχειρήσεις όπως Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Amstel , Henninger…), 3E (Coca Cola) κλπ Συνεργαζόμαστε με πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες για ειδικές κατασκευές σε τέντες, πέργολες, τεντοπέργολες και σκέπαστρα. Φτιάχνουμε τέντες για καταστήματα (τεντοπέργολες με βραχίονες), περιφράξεις με Plexy Glass. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε δουλειά οπουδήποτε στην Αττική. Είμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών μας για ότι χρειαστούν. Μη διστάσετε να επικοινωνισετε μαζί μας Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση Τηλ.210 – 65.28.003